Gruff Rhys: Limited Edition Heart

Meinasi tämä helmi mennä yhdellä kuuntelulla täysin ohi, onneksi törmäsin eilen televisiomoguli Roope Lehtiseen ja hän hehkutti Super Furry Animalsista tutun Gruff Rhysin tuoreen Babelsberg-levyn maasta taivaisiin. Roope on tunnetusti suuri musamies ja hänen hehkutuksensa kannattaa aina tsekata.

Super Furry Animals on yksi Walesin merkittävimpiä yhtyeitä, joka vietti kulta-aikaansa vuosituhannen vaihteen molemmin puolin, itselleni vuoden 2001 Rings Around The World määritteli pitkälti kyseisen vuoden soundtrackin.

Roope nosti pikaisessa kahvila-arviossaan Rhysin uuden albumin sinne Father John Mistyn rinnalle yhdeksi vuoden komeimmista albumeista, ja kyllähän Roope taitaa oikeassa olla! Levyllä ja tällä Päivän biisillä Rhysin kepeän psykedeelistä popneroutta maustaa Stephen McNeffin kauniit orkesterisovitukset ja BBC NOW -orkesteri.

Kiitos Roope hehkutuksesta, näin informaatiotulvan superaikakautena meitä kuraattoreita todella tarvitaan, näin hieno musiikkia suo kaikkien fiilistelevän.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.