Lykke Li: Two Nights (feat. Aminé)

30124714_10155912102727199_3114594137073655028_n

Ruotsalainen megatähti, laulaja-lauluntekijä ja tyylitaituri Lykke Li julkaisi eilen illalla kaksi uutta maistiaista tulevalta so sad so sexy -albumiltaan. Kaksi edellistä maistiasta olivat minun makuuni ehkä hieman liian perusmuovia sisältäviä poppikappaleita, varsinkin kun väkisinkin vertaa tämän hienon tulkitsijan edellisten albumeiden helmiin.

Nyt julkaistu melankolinen ja riisutun kaunis two nights on enemmän sellaista, mitä Lykke Liltä halusi odottaa, hieno myöhäisillan tilitysballadi. Lykke Lillä tuntuu olevan tarve tehdä tällä hetkellä ”urbaanimpaa” musiikkia, siksi tämänkin biisin lopulla kuullaan Aminén riimejä, ilman niitäkin toki voisi elää – annetaan kuitenkin anteeksi.

Parin viime vuoden aikana Lykke Li on saanut lapsen ja hänen äitinsä on kuollut. Elämän mullistukset ovat haastattelujen mukaan tuoneet oletetusti haasteita eloon ja näitä elämän uusia mutkia hän purkaa omalla tyylillään sielukkaasti tulevalla albumilla lisääkin.

Muistakaa merkitä kalenterihin, että Lykke Li esiintyy elokuussa Flow Festivalissa.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.