White Denim: Magazin

white denim - by -pooneh ghana - 8.jpg

Kun kappale alkaa rennolla T-Rex-boogiella ja rullaa rentouden säilyttäen kepoisaksi Queens Of The Stone Age -aavikkoboogiepopiksi, niin ei hirveän usein voi mennä metsään. Magazin rokkaa rennommin ja katu-uskottavimmin kuin 90% muusta uudesta rockista.

White Denim on kulttimainetta nauttiva teksasilainen indierock-yhtye ja Magazin on elokuussa julkaistavan kahdeksannen albumin ensimmäinen sinkkulohkaisu ja hyväähän tämä lupaa. Parin vuoden takainen, Ethan Johnsin (Beck, Ryan Adams, Kings of Leon…) tuottama Stiff-levy esitteli uudistuneen ja sielukkaamman White Denimin ja tuleva levy taitaa jatkaa siitä, mihin pari vuotta sitten jäätiin. Sielukasta ja rullaavaa rokkia olkaa hyvä!

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.