Ben Howard: Towing The Line

unnamed+(3)

Brittiläinen laulaja-lauluntekijä Ben Howard on kahdella pitkäsoitollaan noussut yhdeksi järjettömään megasuosioon. Debyyttialbumi Every Kingdom (2011) möi Briteissä tuplaplainaa ja kakkosalbumi I Forget Where We Were (2014) nousi brittilistan ykköseksi ja menestyi myös Amerikassa ja muualla maailmassa mainiosti. Pari Brit Awardsiakin komeilee takan reunuksella merkkinä hienosta urasta.

Ben Howard on mukava poikkeus näissä nykypäivän megamenstyjistä, että hänen musiikki ei ole muovista huttua, vaan on oikeastikin historiansa tuntevaa ja sielukasta folkia – ei välttämättä maailman omaperäisintä, mutta silti lumoavaa.

Tämä tulevan kolmannen albumin ensimmäinen single on aivan mieletön. Hienon utuista tunnelmointia, joka uppoaa kyllä Ben Howard -diggareille, uusille ja vanhoille. Tokihan biisi kuulostaa niin paljon Jose Gonzalezilta, että joku saattaa erehtyä luulemaan tätä Göteborgin maestron uudeksi tuotokseksi, se ei haittaa milliäkään.

Hienon hieno biisi.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.