Rolling Blackouts Coastal Fever: Talking Straight

rsz_rbcf_ts_&_album_announce_lead_shot_-_credit_warwick_baker

Australialainen Rolling Blackouts Coastal Fever ihastutti kuukausi pari sitten mielettömällä Mainland-biisillään ja nyt keikutaan uudella Talking Straight -biisillä jälleen täällä Päivän biisit -sivulla paistattelemassa päivää!

Mainland tuntui heti ehdottomasti enemmän hitimmältä kuin tämä, mutta yhtäkkiä huomaan kuunnelleeni tätä uuttakin biisiä viikon putkeen ja diggaan aivan hitosti.

Talking Straight on kuin sekoitus Australian vaihtoehtorockin legenda Hoodoo Gurusia ja Hold Steady -yhtyeen Boys and Girls in America -levyä, yhtä 00-vuosikymmenen parhaista levyistä. Tuosta ei paljon kehut parane, mutta on tämä nyt jotenkin mahtavan ajaton biisi, sellainen perusvarma albumiraita, ei välttämättä megahitti.

Sub Pop julkaisee 15.6. bändin albumin ja odotukset täällä Päivän biiseissä ovat kasvaneet isoksi!