Major Murphy: Who I Will Be

major-murphy

Major Murphy oli viime viikkoon asti minulle täysin tuntematon trio, mutta perjantaista lähtien se on soinut korvalapuissani melkein tauotta, kun bändi julkaisi mielettömän No. 1 -albumin. En muista muutamaan vuoteen kuulleeni näin hienoa powerpop-historiansa tuntevaa, mukavasti vätystelevää, indierock-levyä. Levy onkin soinut lähes tauotta korvalapuissani julkaisusta lähtien.

Bändiä verrataan kovasti 70-lukuisen Laurel Canyon -soundin lipunkantajaksi, onhan Major Murphyssä sitäkin, mutta minulle tästä tulee mieleen 90-luvun indieskenen powerpop-helmet kuten The Posies, Matthew Sweet ja Nada Surf. Edellä mainittujen ohella bändissä on sitä samaa slacker-vibaa kuin Kurt Vilellä tai vaikka King Tuffilla.

Päivän biisiksi valtsin No.1 -levyn kakkosraidan Who I Wll Be, joka vakuuttanee jopa ystäväni Lasse Kurjen, suuren powerpop-diggarin.

Major Murphyn levyssä on aineksia pieneksi kulttiklassikoksi.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.