Twin Shadow: Saturdays (feat. HAIM)

Screen-Shot-2018-02-22-at-11.56.31-AM-888x583

Mikään ei voi mennä vikaan, kun kaksi tämän hetken popneroa on yhdessä, eikä mene! Twin Shadow julkisti eilen perjantaina pari maistiaista huhtikuussa julkaistavalta nelosalbumiltaan ja nyt taas toimii! Ja tällä toisella, täydellisellä lauantaibiisillä, vierailee nerokas HAIM. Molempia näitä artisteja yhdistää se, että parhaimmillaan he tekevät ikuisesti elämään jääviä ikivihreitä pophelmiä ja molemmat ovat tietenkin isosti ajassa kiinni, hyvässä ja pahassa.

Twin Shdow’n kaksi ekaa levyä olivat todella nerokkaita, kolmosalbumi oli minulle ehkä vähän liian nokkela tai sitten olin vain kiukkuinen kun sitä yritin kuunnella. Nyt kuitenkin homma on taas raiteilla ja kyllä kelpaa!

 

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.