Ezra Furman: Suck the Blood from My Wound

FNL-29_preview-1024x569

Ensi perjantaina 9.2. uuden Transangelic Exodus –levynsä julkaiseva singer/songwriter tuntuu olevan ison läpimurron partaalla. Suck the Blood from My Wound on levyn kolmas sinkku, kaikki ovat olleet jotenkin vastuttamattoman hienoja poppihittejä. Furman osaa olla samalla teatraalisella tavalla ärsyttävä kuin vaikka Ark, The Killers ja Queen pahimmillaan, mutta jotain samanlaista vastustamatonta poppiloistoa omalla tyylillään hän myös tuo maailmaan (kuten nuo kolme mainitsemaani bändiä). Furmanin kohtalokkaassa musiikissa teatraalisuuden lisäksi kuuluu ehkä hänen rakkautensa Modern Loversin ja Velvet Undergroundin kaltaisiin bändeihin enemmän kuin mikään glam-huttu. Furmaniin kannattaa rakastua, tämäkin on täydellinen maanantairenkutus!

Levyään hän kuvailee näin: “A personal companion for a paranoid road trip. A queer outlaw saga.”

 

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.