Viikon levyt: Erika Sirola, Andy McCoy, Heavy Gus, dayaway, Calvin Harris, Kal Marks….

Ei nyt mikään maailman megalomaanisin albumiviikko, mutta paljon mielenkiintoisia pitkäsoittoja ja ep-julkaisuja tarjolla. Suomalaisista mielenkiintoisimmat ovat eittämättä debyytti-ep:nsä Amerikan Elektralle julkaissut Erika Sirola (kannessa) ja jotenkin yllättävän kovan cover-albumin julkaissut Andy McCoy. Andy tuntuu olevan vähän surullisessakin kuosissa, mutta lätty on parhaimmillaan parasta mitä Hanoi-osastolta on muutamaan vuoteen tullut, pelkästään Andyn versio ska-klassikosta 54-46 That’s My Number on älyttömän kova. Kotimaisten lisäksi nippu helmiä maailmalta, kuten äkkiväärä indierock-helmi Kal Marksilta ja tähtiä vilisevä funkkilätty Calvin Harrisilta.

Päivän Biisit -soittarilta löytyy muut tuoreet ihanuudet uudesta Tehosekoittimesta Knife Girliin, joka julkaisi yhden kesän kovimmista indiepop-sinkuista.


Erika Sirola – Who? EP

Andy McCoy – Jukebox Junkie

Kal Marks – My Name Is Hell

dayaway – dayaway

Calvin Harris – Funk Wav Bounces Vol. 2

Dust Star – Open Up That Hart

Heavy Gus – Notions

Woodlock – Bermuda Sea EP

Colyn Cameron – Freehand

Marci – Marci


Päivän Biisit