Viikon levyt: Black Lizard, Angel Olsen, Horsegirl, AHO, Team Play, Tribe Friday, 070 Shake, S.G. Goodman, Post Malone…

Kesäkuun ensimmäinen viikko aloitetaan kera parin kourallisen mainion uuden albumin.

Kotimainen psycherock-yhtye Black Lizard palaa tyylillä suoraviivaisemman garagerockin pariin neljännellä levyllään Heads. Brittiläiselle Fuzz Clubille levyttävä lempparimme poseeraa tämän viikon kansipaikalla. Muita kotimaisia erinomaisuuksia tarjoavat PME:n taidehelmi AHO, Minja Koskelan ja Tapio Viitasaaren uusi Solitille levyttävä Team Play sekä särinä-indien helmi Have You Ever Seen The Jane Fonda Aerobic VHS?

Ulkomaista parhautta tarjoilevat kauniin surullisen levyn julkaissut Angel Olsen, upean singer-songwriter-levyn julkaissut S.G. Goodman, Tribe Friday älyttömällä Brainpool-tyylisellä purkkaemolevyllään sekä mieletön indiebändi Horsegirl.


Black Lizard – Heads

Horsegirl – Versions of Modern Performance

Angel Olsen – Big Time

Tribe Friday – bubbblegum emo

S.G. Goodman – Teeth Marks

AHO – Odyssey

070 Shake – You Can’t Kill Me

Team Play – Wishes and Desires

Post Malone – Twelve Carat Toothache

Stray Fossa – Closer Than We’ll Ever Know

Have You Ever Seen The Jane Fonda Aerobic VHS? – Maine Coon