Viikon levyt: Kurt Vile, Nelma U, SAULT, 3rd Secret, High Pulp, Joel Ross…

Pääsiäisviikonloppu on globaalisti uusien biisien julkaisun osalta rahtuisen rauhallisempi kuin tavalliset viikonloput, mutta kiva nippu mielenkiintoisia albumeita on julkaistu. Suosituksista löytyy indie-jehu Kurt Vilen uusi tunnelmapala, Nirvana-Soundgarden-Pearl Jam -superprojekti 3rd Secretin debyytti (Krist Novoselic, Kim Thayil ja Matt Cameron), mielenkiintoisia jazz-levyjä, ukranalaisen Koloahin ambient-tyylinen albumi, uuden singer-songwriter-tuttavuuden Casey Dubien fiilishelmi sekä Nelma U:n freesi pitkäsoitto.

Kurt Vile – (watch my moves)

3rd Secret – 3rd Secret

Casey Dubie – Half-Hearted

SAULT – Air

Nelma U – Nelma U, Vol. 2 – Takaisin kouluun

High Pulp – Pursuit Of Ends

Joel Ross – The Parable Of The Poet

Koloah – Serenity

Flock Of Dimes – Head of Roses: Phantom Limb