Viikon biisit: Florence + The Machine, Pintandwefall, The Burning Hell, Wet Leg, Vesta, fanclubwallet, Nilüfer Yanya, Johnny Marr…

Maailma on lähellä kolmatta maailmansotaa ja kaikki ovat varpaillaan. Tässäkin maailmantilanteessa kulttuurilla ja musiikilla on tärkeä paikkansa. Päivän Biisit ei lepää. Tällä viikolla soittolistan kannessa hienon uuden singlen julkaissut Florence + The Machine.

Kuuntele ja seuraa Päivän Biisit -soittolistaa
Spotify
Apple Music
Tidal

Top 10 biisit

1. Florence + The Machine – King
Flow Festivaliin saapuva brittisuuruus Florence + The Machine julkaisi perjantaina uuden biisin, joka toivottavasti lupailee uutta albumia. Edellisen levyn Florence julkaisi 2018.

2. The Burning Hell – Birdwatching
Viikon pieni-suuri indie-helmi tulee Kanadasta, asialla vuonna 2007 perustettu The Burning Hell.

3. Pintandwefall – The Thunderstorm
Suomalainen indiehelmi Pintandwefall julkaisi perjantaina mainion seitsemännen levynsä Seventh Baby. Yksi levyn ehdottomia helmiä on tämä rempseä albumiraita.

4. Nilüfer Yanua – The Dealer
Nilüfer Yanua julkaisee nyt perjantaina kakkosalbuminsa Painless. Kuten kaikki levyä edeltäneet singlet, on tämä viimeinenkin todella hieno.

5. Iceage – Pull Up
Tanskan uljain yhtye Iceage julkaisi ihanan melankolisen yllätysinglen

6. fanclubwallet – Gr8 Timing!
Kanadalainen fanclubwallet on viime aikojen yksi mukavimmista hitusen rosoisemmista indiepop-helmistä. Uuden singlen myötä Hannah Judgen projekti ilmoitti myös julkaisevansa odotetun debyytialbuminsa You Have Got to Be Kidding Me 20. toukokuuta.

7. Meskerem Mees – Where I’m From
Belgialainen laulaja-lauluntekijä Meskerem Mees julkaisi viime vuonna hämmentävän hienon folk-albumin Julius. Nyt albumin yksi helmiraidoista julkaistaan uudelleen singlenä ja mehän fiilistelemme tätä!

8. Vesta – Juttele mulle
Vesta julkaisi perjantaina mainon uuden singlen. Biisi on jälleen tyylikäs, ehkä vähän kepeämpi ja radiopopimpi kuin yleensä, diggailemme silti.

9. Wet Leg – Angelica
Wet Leg on kovimpia uusi indiehehkutuksia Briteistä toviin. Angelica on jälleen yksi railakas osoitus bändin hienoudesta. Bändi debyyttialbuminsa legendaarisen Dominon kautta 8. huhtikuuta.

10. Johnny Marr – Ghoster
The Smiths -legenda Johnny Marr julkaisi perjantaina uuden sooloalbumin, jolta tämä tyylkään New Order -henkinen Ghoster nousee tämän viikon hienoimpien biisien joukkoon.

Soittolista

Spotify
Apple Music
Tidal