Viikon biisit: Wasted, Dj Sex, 22-Pistepirkko, Lone Deer Laredo, Ptrov, Röyksopp…

Etelä-Suomen hiihtolomaviikon biisitarjonta on pullollaan kotimaisia uutuusbiisejä. Soittolistan kannessa poseeraa ensimmäisen uuden biisinsä kuuteen vuoteen julkaissut punk-legenda Wasted.

Kuuntele ja seuraa Päivän Biisit -soittolistaa
Spotify
Apple Music
Tidal

Top 12 biisit

1. Wasted – Break You

Kotimaisen kantaaottavan punkin legendat julkaisivat perjantaina enimmäisen uuden biisinsä kuuteen vuoteen. Mahtavan postpunkahtava paluu.

2. Dj Sex (Kaukolampi & Puranen) – Rakkaus tulee

Tästä julkaisusta olen todella fiiliksissä. Opel Bastards -kulta-ajan julkaisematon, mutta kovaa kulttimainetta nauttiva, helmi julkaistiin vihdoin virallisesti. Alunperin joskus vuosituhannen vaihteessa tehty kappale kuulostaa yhä todella tuoreelta. Itse muistan kun Kaukolampi vippasi minulle tämän biisin cdr:nä, ja vannotti minua olemaan koskaan kopioimatta biisiä kellekään, vuosikaudet soittelin biisiä Radio Helsingissä ja dj-keikoilla, ja aina se herätti ihastusta. Nyt biisi löytyy Mister8:n soundtrackiltä ja maailma on astetta enemmän täydellisempi paikka.

3. Nilüfer Yanya – anotherlife

Jälleen uusi erinomainen single Nilüfer Yanyan tulevalta levyltä.

4. 22-Pistepirkko – Snakecharmer

Täydellistä se tämäkin! 22-Pistepirkko teki vihdoin comebackin ja julkaisi virallisena Pistepirkko-päivänä 22.2.22 kaksi uutta biisiä, joista tämä ihana fiilistelypala on se ykkösbiisi. 22-Pistepirrko on maailman paras yhtye!

5. Fontaines D.C. – I Love You

Brittien uljain postpunk-yhtye Fontaines D.C. hemmottelee uudella omanlaisellaan rakkauslaululla.

6. Lone Deer Laredo – Somewhere Down The Last Road

Paola Suhosen ja Olli Happosen mieletön folk-duo Lone Deer Laredo julkaisee ensi kuussa kakkosalbuminsa. Legendaarisen Brad Jonesin tuottama levy soundaa maailmanluokan taidefolkille. Upea uusi single on kuin sekoitus Nicoa, Belle & Sebastiania ja Lee Hazlewoodia.

7. Hatchie – Giving The World Away

Nimiraita Hatchien tulevalta kakkosalbumilta, vangitseva dreampop-helmi.

8. Ptrov – Voimala I

Tämä uusi kotimainen postrock-yhtye kannattaa painaa lujaa mieleen. Todellinen maailmanluokan jurnutus, ei mitään pikaruokaa, vaan todella jylhää, mutta ah niin kaunista meininkiä.

9. Loose Buttons – What’s On Outside

Nimiraita newyorkilaisen indiebändin todella tyylikkäältä albumilta. Ihanaa poppista.

10. Vesala – Uu mama

Mainio uusi bossa-iskelmäbiisi Vesalalta ja Mikka Lommin ohjaama hieno video.

11. Röyksopp – This Time, This Place ft. Beki Mari

Norjalaisen Röyksoppin comeback on sekin ihanaa, This TIme, This Place on jälleen yksi uusi helmi tulevalta pitkäsoitolta.

12. Kurt Vile – Like Exploding Stones

Aikamme löysimmät ranteet omaava singer-songwriter-nero Kurt Vile ilmoitti julkaisevansa uuden levyn 15. hutikuuta. tässä siitä todella tyylilkäs ensimmäinen maistiainen.

Soittolista

Spotify
Apple Music
Tidal