Buscabulla – Nydia

Puertoricolainen, alunperin Brooklynissä perustettu, elektroninen pop-duo Buscabulla (suomeksi häirikkö, riitapukari) julkaisi perjantaina erinomaisen debyyttialbuminsa Regresa, joka sopii täydellisesti sunnuntailötköilyyn baleaarisine indiesoundeineen.

Buscabullan muodostavat aviopari Raquel Berriosin ja Luis Alfredo Del Vallen, jotka hurrikaani Marian jälkeen päättivät palata New Yorkista Puerto Ricoon auttamaan oman yhteisönsä jälleenrakentamisessa, kasvattamaan lastaan ja valmistelemaan debyyttialbumia.

Päivän Biisiksi levyltä valittu Nydia on kunnianosoitus puertoricolaiselle näyttelijälle ja laulajalle Nydia Carolle.

Kuuntele kappale Spotifyssä tai Apple Musicissa.

Koronaviruksen takia Päivän Biisit -blogipostaukset tulevat yhä päivittäin, en aina aamulla niitä ehdi tekemään. Pyrin kuitenkin lisäämään kappaleet heti aamulla Spotifyn ja Apple Musicin Päivän Biisit -soittolistoille.