Dirty Projectors – Lose Your Love

Yhdysvaltalainen indiesuuruus Dirty Projectors julkaisi eilen hienosti svengaavan ja koukuttavan kevyesti mukaansatempaavan uuden singlen, joka on samalla 26. kesäkuuta julkaistavan Flight Tower -ep:n ensimmäinen maistiainen. Bändi aikoo julkaista vuonna 2020 viisi ep:tä, Flight Tower on näistä järjestyksessään toinen.

Lose Your Love -singlellä ja tulevalla ep:llä eturivin paikan on ottanut kosketisoittaja-perkussionisti-laulaja Felicia Douglass, edellisellä Window Open -ep:llä valokeilassa oli kitarisiti-laulaja Maia Friedman, seuraavilla vetovastuu Kristin Slippillä ja Dave Longstrethillä, viidennellä kaikki lauleskelevat yhdessä.

Kuuntele Spotifyssä tai Apple Musicissa.

Koronaviruksen takia Päivän Biisit -blogipostaukset tulevat yhä päivittäin, en aina aamulla niitä ehdi tekemään. Pyrin kuitenkin lisäämään kappaleet heti aamulla Spotifyn ja Apple Musicin Päivän Biisit -soittolistoille.