The Killers – Fire In Bone

Ihana uusi The Killers -single tulevalta albumilta Imploding the Mirage, jonka piti alunperin ilmestyä ensi kuun lopussa, mutta jonka julkaisupäivää on nyt lykätty.

Fire In Bone on ihanan 80-lukuinen, ihanan minimalistinen, ihanan outo, mutta samalla tuttu. Biisi kuulostaa pitkästä aikaan todella rennolta Killersiltä ja samalla myös todella paljon kuin sekoitukselta Talking Headsiä, Handsome Fursia ja Bruce Springsteeniä.

Tulevan albumin tuotannosta vastaavat Foxygen-yhtyeen Jonathan Rado and Shawn Everett.

Kuuntele kappale Spotifyssä tai Apple Musicissa

Koronaviruksen takia Päivän Biisit -blogipostaukset tulevat yhä päivittäin, en aina aamulla niitä ehdi tekemään. Pyrin kuitenkin lisäämään kappaleet heti aamulla Spotifyn ja Apple Musicin Päivän Biisit -soittolistoille.