The 1975 – If You’re Too Shy (Let Me Know)

The 1975 taitaa yksinkertaisesti olla tämän hetken kaikista nerokkain pop-yhtye maailmassa, bändin popnerous yhdistettynä häikäilettömän hienoon genrehoppingiin on jotain täysin omalaatuista ja aina todella ihanaa. Bändi haastaa, bändi halaa, bändi itkettää, bändi tanssittaa, bändi ihmetyttää, välillä saattaa vähän poskia punottaakin, mutta aina jotenkin se onnistuu kiteyttämään kappaleisiinsa jotain elämää suurempaa.

If You’re Too Shy (Let Me Know) alkaa Sigur Ros -tyylisellä maalailulla muuttuen kuin salamaniskusta FM-radiosta kuuluvaksi 80-luvun AOR-helmeksi, järjetöntä ja ihanaa.

Bändi taitaa julkaista kaikki tulevan Notes On A Conditional Form -albumin biisit ensin sinkkuina, mutta mikäpä näitä sinkkuja diggaillessa – sellainen on maailma nykyää.

Kuuntele biisi Spotifyssä tai Apple Musicissa.

Koronaviruksen takia Päivän Biisit -blogipostaukset tulevat yhä päivittäin, en aina aamulla niitä ehdi tekemään. Pyrin kuitenkin lisäämään kappaleet heti aamulla Spotifyn ja Apple Musicin Päivän Biisit -soittolistoille.