The Avalanches – Running Red Lights (feat. Rivers Cuomo & Pink Siifu)

Australialaisen The Avalanchesin klassikoksi nousseen debyyttialbumin Since I Left You ja nelisen vuotta sitten julkaistun kakkosalbumin Wildflower välissä ehti vierähtää 16 vuotta, kolmosalbumia ei onneksi tarvinne odottaa niin kauaa, vaan tulevalta kolmosalbumilta julkaistiin eilen jo toinen single.

Päivän Biisinä kuultava Running Red Lights tekee kunniaa viime elokuussa kuolleelle indiemuusikko David Bermanille. Vokaaleissa kuullaan Weezerin Rivers Cuomoa ja Bermanin sanoituksia räppää Pink Siifu. Lopputulos kuulostaa mukavasti hieman kulta-ajan Flaming Lipsiltä.

Koronaviruksen takia Päivän Biisit -blogipostaukset tulevat yhä päivittäin, en aina aamulla niitä ehdi tekemään. Pyrin kuitenkin lisäämään kappaleet heti aamulla Spotifyn ja Apple Musicin Päivän Biisit -soittolistoille.

Kuuntele Apple Musicissa.


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.