Perfume Genius – On The Floor

Ystävät hyvät, Perfume Genius on maailman tämän hetken hienoimmista ja valloittavimmista indie-artisteista, täyttä kultaa. Eilen julkaistu kauniisti rullaava On The Floor on toinen singlelohkaisu ja toinen Päivän Biisi tulevalta, näillä näkymin 15. toukokuuta julkaistavalta, Set My Heart On Fire -pitkäsoitolta.

Jotain Perfume Geniuksen nerokkuudesta kertoo se, että kyseessä on kaverin kuudes (!) Päivän Biisi!

Koronaviruksen takia Päivän Biisit -blogipostaukset tulevat yhä päivittäin, en aina aamulla niitä ehdi tekemään. Pyrin kuitenkin lisäämään kappaleet heti aamulla Spotifyn ja Apple Musicin Päivän Biisit -soittolistoille.

Kuuntele Apple Musicissa.


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.