Isaac Sene: Bébé (feat. Vesta)

No nyt tulee Siilinjärveltä niin järjettömän hieno biisi, että kaikkien kannattaa pysähtyä! Mieti Billie Eilish, Suiciden taiteellinen electropunk, Princen Batman-ajat, Lepakon 80-luvun kynsiä lakkaava vaihtoehtoskene ja 2020-luvun radiosoundi sulassa ja hitusen uhmaavassa soinnussa yhteen. Tälläistä soundia on Suomessa pystynyt loihtimaan lähinnä Chisu Momentum-trilogiallaan ja ajoittain myös kappaleella vieraileva Vesta, Bébé tosin vie hommaa aivan omille sfääreilleen.

Bébé löytyy 22-vuotiaan laulaja-lauluntekijän Isaac Senen eilen julkaistulta Koko kansan EP:ltä, jolla Vestan lisäksi vierailee Yeboyah. EP:n muut kappaleet ovat varmasti ihan kelpo radiopoppia, mutta Päivän Biisinä kuultava Bébé on kansainvälisen tason megahitti, aivan järjetön!


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.