Destroyer: Cue Synthesizer

Indiesuuruus Destroyer julkaisee odotetun albuminsa Have We Met tammikuun 31. päivä. Dan Beijar on levyn kahdella aikaisemmalla singlellään nostattanut mukavasti odotuksia ja nyt viimeistään vakuuttaa tällä maagisella uudella singlellään tulevan albumin olevan myös Päivän Biisin arvoinen.

Lakonisen nerokkaasti maailman tilaa ruotiva Cue Sythesizer on Destroyeria parhaimmillaan, Dan Beijarin nokkelan tunnelmallinen tulkinta on sukua Jarvis Cockerille ja 80-lukuiset äänimaisemat yhdistettynä 2000-luvun romanttisen naivistiseen indieen nostavat Destroyerin omiin ihmeellisiin sfääreihinsä.

Kuten Beijar laulaa: joka puolella on paljon samaa paskaa, onneksi on taide.


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.