Moses Sumney: Me in 20 Years

Moses Somney on yksi tämän hetken mielenkiintoisimmista soul-visionääreistä ja tällä tuoreella singlellään hän todistaa miksi: Me in 20 Years nousee kolkuttelemaan sinne Radioheadin ja Anohnin kannuksille neroudessaan.

Minimalistisen kaunis, teatraalisen ihmeellinen ja pysähdyttävän koskettava uusi kappale on kolmas single ja toinen Päivän Biisi Sumneyn kahdessa osassa julkaistavalta tupla-albumilta græ. Kappaleen tuotannosta vastaavat Sumneyn ohella elektronisen musiikin nero
Daniel Lopatin (Oneohtrix Point Never) ja Matt Otto. Ensimmäinen osa tulevasta kakkosalbumista julkaistaan helmikuussa ja toinen toukokuussa.

Moses Sumney esiintyi pari vuotta sitten Flow Festivalin pallolavalla, tulevaisuudessa hän ei enää niin pienelle lavalle mahdu, tulevaisuudessa Sumney valloittaa suuremmat lavat ja areenat, se on varma.


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.