Big Thief: Not

Vuoden 2019 viimeinen Päivän Biisi on julkaisunsa aikaan jostain käsittämättömästä syystä noteeramatta jättämäni Big Thiefin rosoinen singlehelmi Not. Paikataan töppäys ja nostetaan se samalla Vuoden 2019 parhaiden Päivän Biisien -soittolistalle, josta toki löytyy muita Big Thief -helmiä.

Big Thief julkaisi vuonna 2019 kaksi erinomaista albumia, joista löytyi yhteensä neljä Päivän Biisiä, bändi vieraili kesällä Flow Festivalissa, valloitti maailmaa ja nosti omalta osaltaan indiemusiikin nousukiidossa olevia osakkeita. Big Thiefin vuoden kruunaa se, että Yhdysvaltojen entinen presidentti Barack Obama nosti juuri Not-kappaleen omalle vuoden 2019 parhaiden biisien listalleen.

https://m.youtube.com/watch?v=gszx9Ftjih4


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.