Kaytranada: 10% (feat. Kali Uchis)

Montrealilainen supertuottaja Kaytranada lisää lusikkansa soppaan vuoden 2019 parhaiden albumeita valittaessa, Kaytranada ilmoitti eilen nimittäin julkaisevansa pitkään odotetun kakkosalbuminsa Bubba tämän viikon perjantaina 13. joulukuuta.

Vuoden 2016 debyyttialbumille 99,9% on odotettu pitkään jatkoa ja nyt sitten vihdoin rytisee ja kunnon pikajulkaisuna; Kali Uchisin tähdittämä letkeän urbaania r&b:tä ja 90-lukuisen usvaista klubbailua yhdistelevä 10% on perjantaina julkaistavan levyn ensimmäinen single. Kali Uschisin ohella Bubban muutkin vierailijat vakuuttavat: mukana ovat mm. Pharrell Williams, Tinashe, GoldLink, Charlotte Day Wilson, Estelle, VanJess, Masego, Mick Jenkins ja SiR.


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.