Deerhunter: Time Bends

Bradford Cox on monen mielestä yksi viime vuosikymmenien suurimmista neroista indiemusiikin saralla, kulttisankarin musiikki tullaan löytämään vielä vuosikymmenien päästä aina vain uudestaan ja uudestaan. Coxin luotsaaman Deerhunterin 12-minuuttinen Time Bends on jälleen yksi osoitus taiteilijan suuruudesta.

Deerhunter vietti syyskuun puolivälissä yhden yön studiossa New Yorkissa improvisoiden, tunnelmoiden ja taidetta tehden. Tuon yhden yön aikana syntyi pitkä kappale, joka oli niin maaginen, että levy-yhtiö 4AD halusi julkaista sen sellaisenaan. Nyt kappaleesta on julkaistu meille hätähousuille myös pariminuuttinen versio, joka sopii täydellisesti Päivän Biisit -soittolistavirtaan.

Eeppisen upea kappale on parhaimmillaan koko komeudessaan, mutta toimii lyhyenäkin, myös video on ihana. Alka linkit molempiin versioihin ja soittolistassa tarjoillaan se lyhyt versio.


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.