STINAKO: Kun viimein saavuit

STINAKO on Color Dolorista– ja Swan/Koistinen-projektista tutun, Teosto-palkitun laulaja-lauluntekijä Stina Koistisen suomenkielinen sooloprojekti, joka vakuuttaa tällä pysäyttävällä debyyttisinglellään.

Koistisen yksinäisyyttä ja ulkopuolisuuden tunnetta käsittellevä soolodebyytti Ikuisuus julkaistaan 1. marraskuuta.

Melankolisessa ja surullisessa kappaleessa on mukana suomalaiseen musiikkiin harvinaista syvyyttä, sellaista Nick Caven ja PJ Harveyn mystisyyttä, mutta myös käsinkosketeltavaa haurautta, kuin kaukana metsän keskellä tyhjässä kirkossa yksin virsiä veisaavan vahvan naisen salaista haavoittuvuutta. Kappaleen DNA:sta löytyy myös PMMP:tä, Anna Järvistä, Antony & The Johnsonsia, Sigur Rosia ja raastavia valitusvirsiä.

Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.