Hayden Thorpe: Full Beam

Hayden Thorpen toukokuussa julkaistu albumi Divider on yksi koko vuoden parhaista tunnelmointialbumeista, levy on julkaisustaan lähtien pyörinyt tasaiseen tahtiin soittimessa, eikä varmaankaan ole 10 senttiä kauemmas vinyylisoittimen vierestä liikkunutkaan.

Full Beam on viimeinen Divider-albumin sessioissa nauhoitettu kappale, mutta ei jostain syystä mahtunut albumille. Thorpen omien sanojensa mukaan se on kuitenkin eräänlainen vedenjakaja debyyttialbumin kappaleiden ja tulevan kakkosalbumin materiaalin kanssa. Full Beam on ehkä hitusen jatsahtavampi kuin muut Divider-levyn raidat, mutta aivan yhtä ihana.

Full Beam on Hayden Thorpen toinen Päivän Biisi.

Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.