Wilco: Love is Everywhere (Beware)

Vaihtoehto-countryn, indierockin ja kokeellisen rockin mestari Wilco palaa kolmen vuoden tauon jälkeen melankolisesti, mutta itsevarmasti valssahdellen kertomaaan rakkauden loppupeleissä aina voittavan. Asia on itsestäänselvyys varmasti meille monille, mutta pelkkä sosiaalisen median kanavien tai uutisten plärääminen heittää ikävä kyllä yhä märkää rättiä rakkauden naamaan.

Love is Everywhere (Beware) on ensimmäinen makupala syksyllä julkaistavalta Ode To Joy -levyltä, jolla bändi jo näin yhden näytteen perusteella kuulostaa rennomalta kuin toviin. Kolme vuotta sitten julkaistu, vähän väkinäiseltä kuulostanut, Schmilco on muisto vain.

Letkeästi valssirytmissä folkahtava Love is Everywhere (Beware) tuo mieleen Byrdsin, Rubber Soulin aikaisen Beatlesin ja ennen kaikkea Elliott Smithin klassikon Waltz #2:n.


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.