Blood Orange: Dark & Handsome (Feat. Toro y Moi)

Yhden viime vuoden tyylikkäimmistä fiilistelyalbumeista Negro Swan julkaissut brittiläinen indie r&b -laulaja/lauluntekijä Blood Orange julkaisi perjantaina 14 biisin Angel’s Pulse -mixtapelevyn, jolta Päivän Biisinä kuullaan rentoon sunnuntaihin täydellisesti istuva Dark & Handsome.

Angel’s Pulse on enemmänkin kuin pelkkä mixtape, joksi hän Blood Orange sitä itse kutsuu, se on enemmän Negro Swanin jälkeinen loppulämmittely. Dev Haines alias Blood Orange on nauhoittanut ja tuottanut koko albumin alusta loppuun itse. Hainesilla on ollut aikaisemminkin tapana nauhoittaa levyjensä jälkeen samantyylisiä puolilevyjä, joita hän on sitten jakanut tutuilleen, nyt hän halusi jakaa levyn kaikille ja hyvä niin.


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.