Sebastian: Beograd

Ed Bangerille levyttävä ranskalaisen elektronisen musiikin ylpeys, tuottaja/dj/artisti Sebastian julkaisee vihdoin lokakuun lopussa pitkään odotuttaneen kakkosalbuminsa. Viime vuosikymmenen puolivälin blogihouse-huumasta Justicen ja muiden aikalaistensa kanssa noussut Sebastian muistuttaa uudella singlellään, miksi monet pitävät häntä nerona: Boegrad on tyylipuhdas ranskalainen ykkösrivin helmi, rinta rinnan Daft Punkin ja Justicen kanssa.

Beograd on ranskalais-serbialaisen Sebastianin tribuutti toiselle kotikaupungilleen Belgradille, sekoitus slaavilaista melankoliaa, ranskalaista diskopoljentoa ja suurta neroutta. Kappale on lokakuussa julkaistavan kakkosalbumi Thirstin kolmas single.

Sebastian on aika hissukseltaan julkaissut omaa musiikkia, viime vuosina hän on kunnostautunut mm. Charlotte Gainsbourgin ja Frank Oceanin tuoreimmilla albumeilla. Blogihouse-huuman jälkeen meni viitisen vuotta, että Sebastian julkaisi debyyttialbuminsa Total (2011), nyt kahdeksan vuotta debyytistä kuulemme Sebastiania vihdoin lisää.

Tulevan levyn kaksi edellistä singleä ovat olleet mainioita, mutta Beograd tuntuu olevan aivan omassa luokassaan, todellinen killeri!


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.