The Teskey Brothers: So Caught Up

Hittivaroitus! Australialainen bluesrock-yhtye The Teskey Brothers näyttäisi alkavan tänä vuonna valloittamaan maailmaa ihan tosissaan, ja helppoahan se on, kun biisit ovat näin hienoja.

Mieti The Black Keys, Kings of Leon, Amy Winehouse ja The Dap Kings yhdessä hyvin pukeutuvina, tyylikkäinä ja historiansa tuntevina fiilistelijöinä, joita ei pienet popkoukut pelota. Päivän Biisinä kuultavassa tuoreessa helmessä sekoittuu sen verran tyylikkäästi bluesrock, retrosoul ja pop, että tällä biisillä on mahdollisuus kasvaa globaaliksi megahitiksi.

Takana on tälle vuodelle myös loppuunmyytyjä keikkoja Amerikassa, parasta aikaa bändi kiertää Eurooppaa. Molemmille mantereille bändi palaa myös syksyllä, kun kakkosalbumi Run Home Slow julkaistaan elokuussa.


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.