Operators: I Feel Emotion

Kanadalainen indiehahmo Dan Boeckner (Wolf Parade, Handsome Furs, Divine Fits) on parhaimmillaan yksi 2000-luvun komeaäänisimpiä vaihtoehtoisia tulkitsijoita, tässä jälkeen muistutus miksi. Kaihoisan tummasävyinen, mutta lohdukss indiepophelmi etenee tyylikkään kraut-henkisen syntetisaattoritaustan päällä ja Boeckner pukee sanoiksi nykymaailmassa hukassa olevan ihmisen epävarmuustilaa. Kappaleesta tulee mieleen Wolf Paraden kulta-aika seka Arcade Fire.

Operatorsissa soittavat Boecknerin lisäksi sooloartistinakin kunnostautunut Devojka (syntetisaattorit) ja mm. New Bomb Turksista tuttu Sam Brown (rummut). Varsinkin Devojkan nerokkuus artistina tuntuu olevan yhtyeen kultainen lanka.

I Feel Emotion on toinen maistiainen tulevana perjantaina 17.5. julkaistavalta albumilta Radiant Dawn.


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.