Wand: Scarecrow

Losangelesilainen vaihtoehtorock-yhtye Wand vakuuttaa elokuvallisen tunnelmallisella uudella singlellään Scarecrow. Maineikkaalle Drag City -levy-yhtiölle levyttävä yhtye on viimeisen viiden vuoden aikana julkaissut ison nipun levyjä ja kerinnyt tasaisesti kasvattaa varsin ansaittua kulttisuosiota.

Päivän Biisinä kuultava Scarecrow on ensimmäinen maistiainen 19.4. julkaistavalta Laughing Matter -levyltä, joka saattaa hyvinkin nostaa Wandin astetta isompiin piireihin, sen verran vakuuttava helmi Scarecrow on. Wandin soundissa sekoittuu mielenkiintoisesti huoleton keveys ja melankolinen tummuus, siinä on paljon Radioheadia, Mogwaita ja jopa Musea, mutta erottuu omaksi helmeksi juuri hauraalla herkkyydellään.


Kuuntele ja seuraa päivittäin päivittyvää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.