Kacey Musgraves: Slow Burn

Loppuvuodesta kun julkaisurintamakin hiljenee käydään paikataan Päivän Biiseissä missattuja levyjä ja biisejä, jotka ehdottomasti ansaitsevat myös Päivän Biisit -maininnan.

Countrypop-artisti Kacey Musgravesin neloslevy Golden Hour löytyy monilta vuoden parhaiden levyjen listalta ja sinne se taitaa kieltämättä kuuluakin. Golden Hour on jo ehtinyt pokata mm. Apple Musicin ja arvostetun Country Music Associationin (CMA) vuoden parhaiden levyjen pystit ja on ehdolla myös Vuoden albumi- ja Vuoden country-albumi -kategorioissa Grammy-gaalassa.

Päivän biisinä kuullaan levyn letkeästi avaava Slow Burn, joka rullaa lähestulkoon vastustamattoman klassisesti, vähän kuin Sheryl Crow ja Sufjan Stevens olisivat tehneet yhdessä kappaleen. Mielenkiintoista vibaa supertuotettuun pop-albumiin tuo se, että Musgraves kertoi käyttäneensä biisejä kirjoittaessaan LSD:tä, mikäs siinä, kun jälki on tälläistä.